NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Sjećate se misice iz 'Farme'? Sloboda joj nakon razvoda itekako godi, a ne odustaje ni od manekenstva

30.07.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris i bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić bili su među najljepšim i najskladnijim domaćim parovima. U listopadu ove godine trebali su proslaviti 10 godina braka, no umjesto slavlja, potpisali su papire za razvod. Ivana Paris danas radi u jednoj dentalnoj klinici, a još uvijek je i u manekenskim vodama

Ivana Paris još korača manekenskim pistama. Nedavno je nosila reviju Ivice Skoke u Dobrinju na otoku Krku.

'Mislim da su četrdesete nekako idealne. Sad kad sam po revijama, često kažem: 'Pa ja bih mogla biti mama tim curicama!', ali meni je fora, lijepo mi je. Dok mogu, dok zovu, dok stanem u haljine, nosit ću revije, možda i do pedesete, nikad se ne zna', ispričala je Riječanka za IN Magazin Nove TV.

Progovorila je i o svojoj dobroj liniji.

'Djeca, djeca! Malo ugljikohidrata koje inače ne volim, ne jedem tjesteninu, kruh i tako to. Osim u hamburgerima u 5 ujutro, iskreno. Al inače jedem meso, povrće, ribu i to je to', otkrila je mama Majka dvojice sinova devetogodišnjeg Leonida i troipolgodišnjeg Noela.

  • +8
Ivana Paris Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Podsjetimo, Ivana Paris i bivši mister Dino Bubičić upoznali su se i zaljubili tijekom sudjelovanja u reality showu 'Farma', a nedugo nakon toga, 2010. godine uplovili su i u bračnu luku. ponosni roditelji dvaju sinova, Leonida i Noela. Uz 'Farmu', sudjelovali su i u reality showu 'Big Mama House'. Tamo je Dino u nekom trenutku ošamario Ivanu. Ivana je razvod zatražila početkom godine, a Dino se tada iselio iz njihova riječkog stana. S bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima jer djeca, izjavila je ranije, ne trebaju patiti zbog problema odraslih.