reality par

Pukla ljubav? Nakon devet godina braka razvode se Ivana Paris i Dino Bubičić

27.03.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Bili su najpoznatiji reality par, lijepa misica Ivana Paris i maneken Dino Bubičić upoznali su se u showu 'Farma' nakon čega su se zaljubili i svoju ljubav okrunili brakom. Domaći mediji sada pišu o navodnom razvodu nakon devet godina skladnog braka

Iako je njihova veza svima na prvu djelovala vrlo čudno i brojni su joj predviđali kratak rok, misica Ivana Paris i bivši mister Dino Bubičić sve su iznenadili. Ljubav su nakon izlaska iz reality showa 'Farma' u kojem su se i upoznali, okrunili brakom. Vjenčali su se 2010. godine u Puli, a Ivana je čak zbog ljubavi iz rodnog Zagreba odselila u njegovu Rijeku.

Kruna njihove ljubavi su sigurno dvojica sinova osmogodišnji Leonid i trogodišnji Noel. Posljednjih devet godina Ivana i Dino živjeli su vrlo povučenim, mirnim, obiteljskim životom, daleko od skandala i medija na koje su tijekom mladosti navikli. No, Slobodna Dalmacija doznaje kako je ovom naizgled skladnom braku sada ipak došao kraj.

Ivana Paris i Dino Bubičić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Klun/PIXSELL

'Ja sam odavno javni život ostavio daleko iza sebe i nikakva komunikacija prema medijima me ne zanima, rekao je Bubičić za isti medij odmah nakon što su se svi raspisali o navodnom kraju ljubavi. Jednakog stava bila je i poznata misica, koja je svojedobno govorila kako joj je ulazak u reality show preokrenuo život naglavačke.

'Farma mi je odredila cijeli život. Da nisam tamo bila, nikada ne bih upoznala svojeg supruga. Zbog njega sam se i preselila u Rijeku u kojoj sam, prije nego što sam upoznala Dina, bila svega tri puta. Zbog ljubavi sam onda dala otkaz na dobro plaćenom poslu u Zagrebu i preselila se. Sve mi se nekako izokrenulo nakon te Farme, u pozitivnom smislu', rekla je tada.

Prije no što je upoznao fatalnu Ivanu Paris, mister Dino javnosti je bio poznat po nekoliko skandala. Bubičić je bio četiri mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. Također bio je prijavljen i za obiteljsko nasilje nad majkom, premda je ona stala u njegovu obranu. O životu iza zatvorskih rešetaka napisao je knjigu 'Od dilera do mistera', u kojoj je progovorio i o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.