MNOGI SE VESELE

Sjećate se Ally McBeal? Izgleda da su nakon 20 godina u planu nove epizode

22.08.2022 u 15:22

Bionic
Reading

Jedna od omiljenijih serija devedesetih bila je sjajan spoj drame i komedije. Osim po originalnosti i brojnim gostujućim ulogama, poput Jona Bon Jovija ili Jamesa Marsdena, u zvijezde je vinula glumicu Calista Flockhart, koja je sada navodno pozvana da bude izvršna producentica novih epizoda koje bi krenule sa snimanjem

Serija 'Ally McBeal' emitirala se od 1997. do 2002. te pratila poslovni i prihvatni život odvjetnika u fiktivnom bostonskom uredu Cage, Fish & Associates. Naglasak je pritom stavljen na glavnu junakinju Ally, čija je uloga povjerena tada 33-godišnjoj glumici Calisti Flockhart.

Ova uspješna i popularna serija nakon dugih 20 godina mogla bi dobiti svoje nastavke. Bivša Foxova uspješnica mogla bi se vratiti na male ekrane. Prema pisanju Just Jareda, nova verzija serije u kojoj se proslavila Calista Flockhart ovoga bi puta bila u produkciji ABC-a. Serija bi se snimala kao nastavak na originalnu.

Priča bi navodno pratila mladu crnkinju koja se priključuje pravnoj službi iz originalne serije po završetku pravnog fakulteta. Za mladu se ženu vjeruje da bi mogla biti kćerka državne tužiteljice Renee Raddick koju je utjelovila Lisa Nicole Carson u originalnoj seriji.

David E. Kelley koji je originalnu seriju i osmislio, oduševljen je idejom povratka na male ekrane, ali neće biti uključen u produkciju.

  • +3
Ally McBeal Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Za razliku od njega, Flockhart je pozvana da se vrati u naslovnu ulogu te kao izvršna producentica, ali za sada se čeka njezin odgovor.

Inače, Calistu je uloga smušene, zaljubljive, neurotične, ali beskrajno simpatične odvjetnice lansirala među zvijezde i osigurala joj Zlatni globus i tri nominacije za Emmy. Godine 2002. bila je peti put nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u televizijskoj seriji, a te je godine umjesto osvajanja nagrade ondje upoznala ljubav svog života, holivudsku legendu Harrisona Forda, s kojim se vjenčala 2009. godine