totalno se povukla

Dugo je nismo vidjeli: Evo kako danas izgleda Aleksandra Grdić

22.04.2017 u 16:14

Bionic
Reading

Još prije dvije godine bila je prisutna na raznim javnim događanjima, no čini se da je vrijeme ludih noćnih provoda sada iza Aleksandre Grdić. Bivša Miss Hrvatske se nakon što je prošle godine u lipnju na svijet donijela sina Nou, smirila i posvetila obiteljskom životu

Najljepša Hrvatica 2003. godine, osebujna Virovitičanka Aleksandra Grdić, nosila je revije i promovirala noćne klubove. Gledali smo je kao sudionicu realityja 'Survivor' te 'Parovi 4' 2015. godine, ali tamo se nije dugo zadržala.

Gledateljima nije bila zanimljiva jer je stalno plakala i žalila se što nije uz svoje prijatelje i dečka Marka Šijakovića s kojim je, nakon što je napustila srpski reality, ostala u drugom stanju. Trudnoća joj je potpuno preokrenula život.

'Mislim da ulazim u jedno novo poglavlje života. Ova stvar koja mi se dogodila novo je poglavlje života, majčinstvo koje me očekuje, jednostavno nemam straha, mislim da će sve biti prekrasno, da će bebica ići sa mnom gdje god budem išla', izjavila je uoči poroda za InMagazin Nove TV. Tada je priznala da joj nakon godina tulumarenja odgovara miran način života.

Prije Šijakovića, kojeg je upoznala preko društvene mreže, Aleksandra je ljubila Azera Berbera, sina slikara Mersada, a nakon prekida s njim Juru Blaževića iz grupe Connect, no vezu su tajili. Prije tri godine bila je s 19 godina starijim bogatim biznismenom Naderom Atabeykijem koji živi u Parizu.