Stigla djevojčica

Aleksandra Grdić uživa u majčinstvu: Postala je prava domaćica

18.11.2017 u 16:32

Bionic
Reading

Bivša hrvatska misica i manekenka u Virovitici je na svijet donijela djevojčicu kojoj je dala imen Amber. Malena je na svijet stigla carskim rezom jer je bila velika beba. Uz Aleksandru Grdić bio je dugogodišnji partner Marko Šijaković koji je strpljivo čekao u hodniku bolnice da bivša manekenka rodi njihovo drugo dijete. Uživaju u životu u Virovitici, a planiraju preseliti u Zagreb

'Djevojčica je rođena 9. kolovoza i Aleksandra joj je dala ime Amber jer joj se to ime jako sviđa. Bila je velika beba pa je rođena na carski rez. Sad joj je već tri mjescea i vrlo je živahna beba. Braco koji sad ima godinu i pol je jako voli, mazi, draga i čuva', ispričala je za tportal Aleksandrina majka Biserka.

Nakon iskustva u reality showovima očito zasitila konstantnoj izloženosti očima javnosti se povukla i odlučila na mirniji život u rodnoj Virovitici. U lipnju prošle godina rodila je sina Nou, a čini se da sada Aleksandra zaista uživa u obiteljskom životu. No svakako će Aleksandra, kaže njezina mama, preseliti s obitelji u Zagreb.

'Mislila sam da nikad neće postati majka, pa se to dogodilo. Ona se u toj ulozi super snašla. S prvim djetetom je već baratala kako treba, a sada s drugim to radi sjajno. Postala je prava domaćica. Dobra je mama, kuha, peče kolače, kupa, previja, igra se s njima. Svaki dan se vidimo i ako joj treba pričuvati dječicu dok nešto ide obaviti, onda je tu baka', smije se Aleksandrina mama Biserka.

  • +11
Aleksandra Grdić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo