STIGAO MU EMMY

Sjećate li se Senne M? Zvijezda dance scene 90-ih pohvalio se prestižnom nagradom

10.01.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Oni koji su odrastali 90-ih dobro se sjećaju dance scene i glazbenika koji su harali istom. A na njoj je bio i Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, koji već godinama živi daleko od estrade, no to ne znači da ne postiže uspjehe

Uz fotografiju, na kojoj pozira s nagradom, ali i plaketom u rukama, Senad Galijašević, kojeg se mnogi sjećaju kao dance zvijezde Senna M, pohvalio se velikim međunarodnim uspjehom. Naime, Galijašević je, u suradnji sa Stypeom, dobio prestižnu nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji, a uz fotografiju jasno je poručio:

'Hvala vam što ste vjerovali u nas!'

Nekada pjevač i plesač, koji je imao i svoju vlastitu plesnu skupinu s kojom je nastupao, danas se bavi proizvodnjom LED rasvjetnih sustava i robotike za kamere, a u javnosti smo ga imali prilike vidjeti i prije nekoliko mjeseci kada se natjecao u RTL-ovom showu 'Masked Singer'.

Iz istog je ispao odmah u prvoj emisiji, krijući se iza maske popularnog Baltazara, a tada je otkrio i kako 20 godina nije primio mikrofon. 'Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, a nije lako pjevati ispod ovakve maske', rekao je tada Senna M.

  • +4
Senna M Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Danas je fokusiran na izradu opreme, kao i kamera koje od njega kupuje NASA, a zanimljivo je kako je jedna od njegovih kamera korištena i kod snimanja 'Igre prijestolja'.

Senna M - Beba malena Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Krenuo sam iz nekog inata. Tu mora biti neka magija, tu mora postojati neka sugestivnost i moraš vjerovati u to i malo po malo je došlo do stvarno velikih projekata. Momentalno se snima sedam-osam holivudskih filmova, dva u Africi, u Njemačkoj, gdje koriste moju rasvjetu', izjavio je ranije u intervjuu kojeg je dao za RTL Direkt.