LIJEPA GESTA

Je li ovo razlog zbog kojeg je Meghan Markle čak 10 dana čekala s objavom fotografija?

04.04.2024 u 08:51

Bionic
Reading

Iako je vojvotkinja od Sussexa dječju bolnicu u Los Angelesu posjetila samo nekoliko sati prije negoli je princeza od Walesa objavila da boluje od karcinoma, fotografije njezinog posjeta objavljene su tek jučer

Fotografije nastale tijekom posjeta Meghan Markle dječjoj bolnici u Los Angelesu objavljene su tek jučer, no ubrzo je otkriveno kako je sve snimljeno prije tjedan i pol. Vojvotkinja od Sussexa bolnicu je posjetila samo nekoliko sati prije negoli je njezina šogorica u Velikoj Britaniji objavila video u kojem je otkrila tešku dijagnozu.

Prema pisanju Daily Maila, Meghan Markle djeci je čitala priče u bolnici 21. ožujka, a već idućeg dana princeza od Walesa u emotivnom je videu otkrila da joj je dijagnosticiran karcinom te da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Zbog činjenice da su fotografije čekale na objavu deset dana više je nego očito da je Meghan Markle iz poštovanja prema Kate Middleton, bez obzira u koliko su lošim odnosima njih dvije, odlučila pričekati sa svime.

Dobro je poznato da su princ Harry i Meghan Markle o Kateinoj dijagnozi doznali baš kao i ostatak svijeta - iz njezinog videa - nakon čega su poslali javnu poruku i poželjeli princezi od Walesa brzo ozdravljenje. Potom su poručili i kako se nadaju da će svoje dobre želje moći izreći i uživo, 'privatno i u miru', no čini se, barem za sada, da do susreta neće doći.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Harry trebao bi se vratiti kući na 10. godišnjicu Invictus igara, a iako je poziv upućen i na ime Meghan Markle, vrlo je vjerojatno da se ona istom neće odazvat te da će ostati u Los Angelesu s Archijem i Lilibet.

Meghan u Londonu, barem službeno, nije bila od rujna 2022. kada je s Harryjem došla na sprovod kraljice Elizabete II, a propustila je i krunidbu kralja Charlesa III u svibnju 2023., kada je princ došao sam.