ima 58 godina

Sjećate li se 'Billyja Idola' iz Plavog orkestra? Evo kako danas izgleda i što radi nekadašnja teen zvijezda

22.02.2022 u 07:52

Bionic
Reading

Euforiju fanova kakvu su nekad doživljavali članovi jednog od najpopularnijih sastava u bivšoj državi iskusili su rijetki bendovi i izvođači u regiji. Dobivali su na tone pisama žena diljem Jugoslavije, a u nekim mjestima morali su organizirati i tjelohranitelje da ih čuvaju od nasrtljivih obožavateljica. Danas su to mirni obiteljski ljudi koji su i dalje vezani uz glazbu, a jedan od njih otisnuo se u bijeli svijet

Mladen Pavičić Pava bio je prvi gitarist kultnog sarajevskog benda. Imao je čupavu izblajhanu kosu i imidž kao Billy Idol, bio je veliki šarmer, a smatrali su ga jednim od ponajboljih gitarista na ovim prostorima.

Početkom rata u Bosni i Hercegovini Pava se najprije preselio u Leskovac, a potom je svoj život započeo u zemlji za koju je nekad govorio da mu je najdraža - Kanadi.

Izvor: Društvene mreže

Žene su nekad ludovale za njim, a danas živi u skladnom braku. Prošle godine proslavio je 14. godišnjicu braka sa suprugom. Kao kruna ljubavi stiglo im je dvoje djece, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Facebooku, s njima često putuje po cijelom svijetu.

14 years ❤

Objavljuje Mladen PavicicUtorak, 20. srpnja 2021.

Neko vrijeme udaljio se od glazbe, ali onda joj se vratio. Ima svoj glazbeni studio i nerijetko se fotografira s gitarama. S članovima Plavog orkestra i dalje je u kontaktu.

Mount Isabel de Torres, Dominican Republic

Objavljuje Mladen PavicicNedjelja, 1. travnja 2018.
  • +2
Plavi orkestar Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX