ONA JE DOBRO

Nakon što je William otkazao svoj dolazak, oglasili se iz palače o zdravlju Kate Middleton

27.02.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Vijest da je princ William u posljednji trenutak otkazao svoj dolazak na misu zadušnicu za pokojnog grčkog kralja zabrinula je javnost, a budući da je izostanak 'opravdao' riječima da se radi 'o osobnim razlozima' postavilo se pitanje je li se nešto dogodilo Kate

Zbog Williamovog otkazivanja u posljednji tren javnost je ostala zabrinuta je li do toga dovela neka komplikacija kod oporavka Kate Middleton od operacije abdomena, no, razloga za brigu, barem za sada, nema.

Kako su potvrdili iz Kensingtonske palače, princeza od Walesa je dobro i njezin oporavak od operacije protječe u najboljem redu. 42-godišnja Kate Middleton oporavlja se u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, nakon što je u siječnju podvrgnuta operaciji abdomena.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Upravo zbog svog oporavka i sama je morala propustiti misu zadušnicu organiziranu u dvorcu Windsor za pokojnog grčkog kralja Kostantina, Charlesovog rođaka u drugom koljenu i Williamovog krsnog kuma, baš kao i kralj Charles III koji je trenutno podvrgnut liječenju karcinoma, zbog čega je sve svoje obveze i pojavljivanja stavio u drugi plan.

  • +4
Princ William na dodjeli BAFTA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo zbog svih tih zbivanja domaćin će biti kraljica Camilla, a iako je najavljen Williamov dolazak, te čak i čitanje na misi zadušnici, on je to u posljednje tren otkazao iz 'osobnih razloga', zbog čega je osobno nazvao članove grčke kraljevske obitelji kako bi se ispričao.