imao je 19 godina

Sin zvijezde iz legendarnih 'Mućki' pronađen mrtav u obiteljskoj kući

01.10.2020 u 12:26

Bionic
Reading

Archie Lyndhurst, sin glumca Nicholasa Lyndhursta, kojeg svi pamtimo po ulozi Rodneyja Trottera u seriji 'Mućke'j iznenada je preminuo. Tužnu vijest je potvrdila njegova majka Lucy Smith

Devetnaestogodišnji Archie Lyndhurst pronađen je mrtav u svojoj obiteljskoj kući, javlja Daily Mail, no ne navode što je bio uzrok smrti. Policija i liječnici stigli su u njhovu kuću u Fulhamu 22. rujna nakon telefonskog poziva u pomoć. Kad su stigli, Archiea su proglasili mrtvim. Lucy Smith, njegova majka odgovorila je na objavu o sinovoj smrti koju je na Instagramu podijelio glumac iz 'Igre prijestolja' Samuel Small.

'Mom bratu Archieju. Još uvijek ne mogu vjerovati da te više nema. Imao si još toliko toga za proživjeti i dao bih sve da ti to mogu omogućiti. Srce me boli i neprestano razmišljam o tebi, volio bih da još jednom mogu s tobom razgovarati, i reći ti koliko te volim', napisao je. Archie i Samuel su zajedno glumili u seriji 'So Akward', a Lucy mu je poručila kako će ga njegov prijatelj uvijek čuvati s neba.

Inače, Archie je također kao i njegov tata bio glumac te je glumio od svoje desete godine. Bio je u vezi s glumicom Nethrom Tilakumarom, a od njega se na društvenim mrežama opraštaju njegovi prijatelji.