DAMIAN HURLEY

Sin Elizabeth Hurley u bespoštednoj borbi za nasljedstvo

20.07.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Sudac u Los Angelesu donio je odluku da 17-godišnji Damian Hurley, sin Elizabeth Hurley i američkog biznismena Stevea Binga, ima pravo na svoj dio iz milijunske zaklade Petera Binga, iako je njegov djed to pokušao osporiti zbog jedne činjenice - da on nije rođen u braku

Čini se kako će, nakon mukotrpne borbe za nasljedstvo, 17-godišnji Damian Hurley ipak dobiti 'svoj dio kolača' iz milijunske zaklade koju je osnovao njegov djed, Peter Bing. Naime, prema pisanju Daily Maila, sudac u Los Angelesu odlučio je da je izvanbračni sin Elizabeth Hurley i Stevea Binga zakoniti nasljednik, bez obzira što ga se njegova 'otuđena' obitelj pokušala odreći, jednako kao i njegove 21-godišnje polusestre Kire, koju je Damianov otac dobio s bivšom tenisačicom Lisom Bonder.

  • +5
Damian Hurley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ožujku je stečajni upravitelj nasljedstva Petera Binga pokušao dobaviti od suda dozvolu kojom bi se iz zaklade isključili Damian i Kira, iako je riječ o zakladi namijenjenoj 'za dobrobit budućih unuka'. Naime, stečajni upravitelj tvrdi kako je Peter Bing pod riječi 'unuk' smatrao samo djecu rođenu u braku, no to nije nigdje pismeno istaknuo.

Već je ranije Steve Bing optužio svog oca da je u dogovoru sa svojom kćerkom, a njegovom sestrom Mary, rade na tome da bez nasljedstva ostave njegovu djecu i 'nagrade' njezinu. U konačnici, svi unuci Petera Binga trebali bi naslijediti po nekoliko milijuna dolara svaki.

Inače, Damian Hurley s majkom Elizabeth Hurley živi daleko od svoje otuđene obitelji i on je, kako je glumica mnogo puta izjavljivala, zaslužan za njezine provokativne fotografije koje objavljuje na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

two types of damian

Objavu dijeli Damian Hurley (@damianhurley1)

17-godišnji Damian Hurley nedavno je dobio i nevjerojatnu ponudu i snimio kampanju za Pat McGrath Labs, na čijim fotografijama nalikuje više na djevojku negoli mladića, što zbog duge kose, što zbog šminke.