KOMPILACIJA Videa

Opuštene i spontane reakcije Vatrenih na konferencijama za novinare postale su viralni hit

16.07.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Internetom već nekoliko sati kruži montirana snimka dosadašnjih konferencija za medije na kojima su neki od naših reprezentativaca pokazali drugo lice. Opušteno i sasvim spontano reagirali su na neka od pitanja i tako oduševili naciju

Nakon svake od utakmica odigranih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji neki od naših nogometaša odlazili bi na presice za medije gdje bi im novinari iz cijelog svijeta postavljali razna pitanja u vezi igre, natjecanja, ali i odnosa unutar momčadi.

Bilo je svakakvih odgovora, a oni najsimpatičniji, koji su na koncu nasmijali hrvatsku javnost, obuhvaćeni su u jedan montirani video koji je brzo postao viralni hit.

U prvom kadru nalaze se Šime Vrsaljko i Dejan Lovren koji se na pitanje jednog stranog novinara razbjesnio i odbio odgovoriti pa je morao uskočiti njegov kolega.

Duhovita je bila i kombinacija Marija Mandžukića i vratara Danijela Subašića koji nije razumio pitanje jednog od novinara na lošem engleskom.

Mlađi kolege Ante Rebić i Mateo Kovačić pak svojim su odnosom uspjeli raznježiti. U većini situacija na zahtjevna je pitanja odgovarao Mateo.