AVA KARABATIĆ:

Silikoni su sve što imam, kupio mi ih je tata

25.04.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Stanari BB kuće prionuli su na novi zadatak kako bi se izborili za tuluma tijekom vikenda, a u kući nije nedostajalo ni svađa, prepirki i dramatičnih situacija. Tako su se Ava i Aneta izvrijeđale, a Ava je rekla kako sve što ima su silikoni i zaključila kako voli Željka

U novome zadatku u kojemu kao nagradu mogu osvojiti tulum tijekom vikenda, stanari su u paru morali ustima prenijeti lopticu, a tako su dobili i uvid kako se tko ljubi, a Žarko je u ispovjedaonici zaključio kako se Ava najbolje ljubi, piše 24sata.
Međutim, niti novi zadatak stanare nije omelo u svađi i raspravama. Najžešća svađa je bila ona između Anete i Ave.

'Neka mi još jednom Aneta majku spomene, moju obitelj uopće, nokautirat ću je kao što bih nokautirala svakog muškarca. Cijela kuća smrdi na nju i Vendi, na njihovu negativnu energiju', rekla je Ava koja se razljutila kad je čula da pričaju o njezinoj obitelji.

'Bolesnice bolesna, smrdiš, jadna si', vikala je Ava Aneti, a ona joj je rekla da ona smrdi i da ništa njeno ne bi stavila na sebe jer zaudara. Milić je pak zaključio kako Aneta ima neugodan miris je rne mijenja donje rublje, a za to vrijeme Aneta je Vendi prala leđa u tuš-kabini, donosi 24sata

'Mene nitko ne može sje**** jer sam ja prirodna i sve se vraća. Ja mogu i sama do finala, još bolje da sam sama, nikog ne trebam', izgubila je Ava živce kada joj je Vendi rekla da nitko neće pričati s njom sve dok se ne ispriča.

'Moji silikoni su jedino što imam. Nemam ni novca ni ništa', vikala je Ava, a svi su joj se smijali. To je rekla nakon što ju je Maja pitala kako joj nije neugodno pokazivati grudi Miliću koji je tako star. Ava je tada rekla da Milića gleda kao oca i da joj zato nije neugodno jer joj je otac i platio silikone pa ih slobodno i gleda, piše 24sata

'Nemaš pojma što si propustio. Ali napravila sam ti takvu reklamu da će svaka žena htjeti biti s tobom kad izađeš', rekla je Ava Željku, a on joj se smijao i pitao je zna li da na svijetu ima bezbroj djevojaka ljepših i boljih od nje.

Na zabavi su Željko i Žarko plesali oko Ave i govorili joj kako je seksi. Ava se nakon toga popela na šank i plesala dok su joj drugi pljeskali. Željko je kasnije Avi rekao da joj je sve oprostio i da je voli.

'I ja Željka volim, kad ga vidim sva se tresem i zacrvenim u licu', rekla je Ava u ispovjedaonici, a Željko je rekao kako ga pak ne zanima što o Avi govore drugi jer mu je Ava prava prijateljica.