slavljeničko izdanje

Severina jako dobro zna odabrati stajling o kojem će se još dugo pričati, a za ovaj rođendanski izdvojila je malo manje od 30 tisuća kuna

21.04.2022 u 21:59

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih i najuspješnijih zvijezda regije na sceni je od kraja osamdesetih, a osim po zaraznim i hitovima Severininu karijeru obilježile su nezaboravne modne kombinacije. Svojim modnim kombinacijama nerijetko je diktirala trendove, izazivala divljenje, a ponekad i šokirala. Ništa drugačije nije bilo ni na proslavi njezinog 50. rođendana

Severina je odlučila 50. rođendan proslaviti u velikom stilu. U jednom zagrebačkom klubu organizirana je proslava za 300-injak uzvanika, među kojima su se, očekivano, našla i poznata imena iz društvenog i glazbenog svijeta. A prava zvijezda večeri bila je slavljenica.

Na proslavu je Severina stigla u crnom, od glave do pete. Za ovu važnu večer izbor je pao na crnu, vrlo upečatljivu i asimetričnu haljinu koja nosi dizajnerski potpis Balenciage, a cijena joj iznosi 1900 funti, odnosno nešto malo manje od 14 500 kuna.

Mini haljina prepuna nabora i dugih rukava bila je ukrašena efektnom mašnom koja se veže oko vrata te šlepom koji je bio zaslužan za popriličnu dozu glamura.

  • +67
Proslava Severininog 50. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Uski kroj haljine besprijekorno je naglasio pjevačičinu siluetu, a stajling je zaokružen i upečatljivim izborom cipela. Sandale izrađene od sjajne lakirane kože i prozirnog PVC-a savršen su primjer glamurozne, ženstvene estetiku nastale suradnjom Jimmy Choo i Muglera, a poseban detalj čini ukras nalik sjajnoj, disko kugli. Cijena ovog sjajnog para cipela iznosi 1950 dolara, odnosno nešto više od 13 tisuća kuna.

Glamurozan, eklektičan i pomalo mističan stajling u velikom broju detalja neodoljivo je podsjećao na stajlige kakve je prije nekog vremena na crvenom tepihu servirala slavna Kim Kardashian, upravo u Balenciaginim kreacijama. Poveznica Severine s Kim dodatno je naglašavao i izbor frizure u vidu visokog, dugog repa. Uz to, nemoguće je bilo ne primijetiti i crne, satenske rukavice.

Severina je poznata kao ljubiteljica dizajnerske odjeće, a osim svjetski poznatih dizajnera, nerijetko zna nositi i odjeću s potpisom domaćih dizajnera. Njezin modni stil mnogima je inspiracija. Prozvana ikonom stila nikada nije oklijevala u modnom eksperimentiranju, posežući za odjevnim komadima koji izazivaju reakciju kod promatrača.

  • +14
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL