FASHION GURU

Severina je 'skinula' stajling Kim Kardashian pa čak i frizuru, a tu je i zafrknuti pramić kod uha koji je posudila od Beyonce

  • 22.04.2022 u 13:27

  • Bionic
    Reading

    Severina je proslavila 50. rođendan u velikom stilu, a kao inspiracija za stajling poslužila joj je očito Kim Kardashian. Splićanka se odlučila na Balenciaginu drapiranu haljinu i rukavice, a najbolji dio stajlinga bile su - cipele

    Nasa Sevkica je zagazila u 51, ma neka nam je ona sretna i vesela još puno godina. Kad je ona u pitanju onda je uvijek neka pompa pa je tako bilo i ovoga puta, samo se nadam da se nakon ove zabave neće s nekima viđati po sudu.

    Za svoj ročkas nije odjenula nekog domaćeg dizajnera, već je 'skinula' stajling Kim Kardashian pa čak i frizuru, s malim detaljima od Beyonce, zafrknutim pramićem kod uha.

    • +67
    Proslava Severininog 50. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

    Balenciagina drapirana haljina joj je stajala stvarno dobro, pa čak i te rukavice, ali iskreno taj tip haljine se ponavlja već godinama, čak si i neki od naših dizajnera imali u svojim kolekcijama. U prvi mah sam pomislio da je Sevka odlučila za ročkas odjenuti kakav vintage komad kakvi su u trendu, ali jok - novo je novo.

    Meni osobno su se najviše sviđale njezine cipele, jer kad staviš na sebe Jimmy Choo, onda se to vidi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.