RADNO LJETO

Severina otvorila ljetnu sezonu na Bolu, a posebnu pažnju posvetila je stajlingu

06.07.2022 u 12:45

Bionic
Reading

Pjevačica Severina ovih je dana uživala na Braču te je na Bolu otvorila sezonu u popularnom noćnom klubu na plaži. Svojim je hitovima rasplesala brojne okupljene, a nezapaženo nije prošao njezin zanimljiv ljetni stajling

Sevka je započela svoje radno ljeto, a otvorila ga je koncertom u popularnom klubu na Bolu na Braču, odakle se javila slikama i videima na Instagramu.

Vrući ljetni tulum sa svojim najvećim hitovima, koje je publika pjevala u glas do ranih jutarnjih sati, Severina je začinila izuzetno dobrom energijom, a kasnije je i sama potvrdila da su okupljeni nadmašili sva očekivanja.

Lijepa Splićanka za svoj je nastup pripremila i efektan stajling, bijelu haljinicu sa zanimljivim detaljem oko vrata koji podsjeća na kreacije srpskog brenda Mihano Momosa, sve privlačnijeg brojnim domaćim damama.

Njegovu kreaciju dan ranije nosila je Nina Badrić na proslavi 50. rođendana, a za vjenčano odijelo odabrala ga je Mia Kramarić.

Uz bijelu minicu, koja joj je stajala kao salivena, Severina je kombinirala odlične bijele sandale, a kosu svezala u niski rep.

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL