odlična atmosfera

Severina je održala još jedan sjajan koncert, no ovom potezu nitko se nije nadao: 'Luka Dončić, ovo je za tebe!'

25.10.2021 u 18:50

Bionic
Reading

Severina je vikend provela radno te je održala koncert kojim je slovensku publiku dovela do usijanja. Atmosferu s koncerta podijelila je u nekoliko objavljenih videa na svom Instagram profilu, a posljednji je posvetila jednom od najboljih svjetskih sportaša, Luki Dončiću

Prije nekoliko mjeseci Severina je nastupila na proslavi potpisivanja novog ugovora Luke Dončića s Dallasom, a jednog od najboljih svjetskih sportaša pjevačica se sjetila i na svom koncertu u Sloveniji te mu posvetila objavu na svom Instagram profilu.

Naime, tijekom vikenda Severina je održala koncert u susjednoj Sloveniji, a dobre atmosfere nije manjkalo. U vrlo atraktivnom kompletu kratkih hlačica, jakne i bijele majice čiji rubovi su bili zavezani u čvor Severina je održala još jedan sjajan nastup i oduševila publiku.

U jednom trenutku okupljenima je priuštila pravi show, te uz kratkih hlačicama i vrtoglavo visokim potpeticama je napravila show što je oduševilo okupljeno mnoštvo. Snimku tog trenutka podijelila je i na svom Instagram profilu.

'Hej, hej, kdor ne skače ta ni Slovenc…" Moj bubnjar Damir Šomen je i meni napravio iznenađenje… Bend je, naravno, znao. A zna se tko najbolje i igra i skače – Luka Dončić, ovo je za tebe... Puno pozdrava iz tvoje Slovenije,' napisala je Severina uz objavljeni video.

Uz njega, objavila je još dva videa te niz Instagam Storyja i sve podsjetila zašto s njezini koncerti uvijek večeri za pamćenje i događaj koji se nerado propušta.

  • +6
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Screenshot Severina Instagram