sudskA odlukA i privremenA mjerA

Severina dovela sina na adresu Milana Popovića

28.11.2019 u 21:47

Bionic
Reading

Večeras u 20.11 sati pjevačica je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla 7,5-godišnjeg sina Aleksandra na Horvatovac te ga predala svom bivšem partneru, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom

Severina i Igor Kojić automobilom su ušli u dvorište zagrebačke adrese Milana Popovića koji je, kako doznaje Jutarnji list, inzistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer. Navodno nije pristao na Severinin prijedlog da pričeka kako bi se dijete koje je teško primilo ovu sudsku odluku pripremilo i prilagodilo na novonastalu situaciju. Pjevačica je odlučila poštedjeti dijete da privremenu mjeru provodi policija uz nadzor socijalnih službi te da se nad njezinim sinom provodi ovrha.

Informaciju da je ispoštivana sudska odluka potvrdila je za Jutarnji list i odvjetnica Jasminka BIloš, koja uz odvjetnika Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

Tea Golub, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, donijela je nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom se odlučuje da će maloljetni Aleksandar ubuduće živjeti s ocem, a majku će viđati dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, te svaki drugi vikend, ali ne od petka do nedjelje, nego od subote ujutro u 10 sati do nedjelje u 20 sati.

U sudskoj odluci, navodno također stoji i da će Milan Popović moći samostalno odlučivati o obrazovanju i zdravstvenoj skrbi zajedničkog djeteta. U presudi napisanoj na 29 stranica Severini se zamjera da je konfliktna, da je zloupotrebljavala svoj status poznate osobe te nepotrebno izlagala dijete, donosi Jutarnji list. Odluka da dječak nastavi živjeti s ocem navodno je donesena na temelju mišljenja centra za socijalnu skrb, a vještaci su predložili da nastavi živjeti s majkom.

  • +8
Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL