sudskA odlukA i privremenA mjerA

Severina dovela sina na adresu Milana Popovića

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX, Miranda Cikotić(Zeljko Puhovski / CROPIX/Pixsell

Večeras u 20.11 sati pjevačica je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla 7,5-godišnjeg sina Aleksandra na Horvatovac te ga predala svom bivšem partneru, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom

Severina i Igor Kojić automobilom su ušli u dvorište zagrebačke adrese Milana Popovića koji je, kako doznaje Jutarnji list, inzistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer. Navodno nije pristao na Severinin prijedlog da pričeka kako bi se dijete koje je teško primilo ovu sudsku odluku pripremilo i prilagodilo na novonastalu situaciju. Pjevačica je odlučila poštedjeti dijete da privremenu mjeru provodi policija uz nadzor socijalnih službi te da se nad njezinim sinom provodi ovrha.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Informaciju da je ispoštivana sudska odluka potvrdila je za Jutarnji list i odvjetnica Jasminka BIloš, koja uz odvjetnika Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

Tea Golub, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu, donijela je nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom se odlučuje da će maloljetni Aleksandar ubuduće živjeti s ocem, a majku će viđati dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, te svaki drugi vikend, ali ne od petka do nedjelje, nego od subote ujutro u 10 sati do nedjelje u 20 sati.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

U sudskoj odluci, navodno također stoji i da će Milan Popović moći samostalno odlučivati o obrazovanju i zdravstvenoj skrbi zajedničkog djeteta. U presudi napisanoj na 29 stranica Severini se zamjera da je konfliktna, da je zloupotrebljavala svoj status poznate osobe te nepotrebno izlagala dijete, donosi Jutarnji list. Odluka da dječak nastavi živjeti s ocem navodno je donesena na temelju mišljenja centra za socijalnu skrb, a vještaci su predložili da nastavi živjeti s majkom.

  • +8
  • +5

Severina i Igor Kojić

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!