UŽIVALA NA WIMBLEDONU

Brak joj baš godi: Pippa Middleton očarala ljupkim stajlingom

06.07.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Pippa Middleton, baš poput svoje starije sestre Kate Middleton, velika je obožavateljica tenisa, pa nije propustila dvoboj Britanca Andyja Murryja s njemačkim tenisačem Dustinom Brownom na wimbledonskom travnjaku

Čini se da lijepoj brineti bračni život itekako godi.

Zgodna 33-godišnjakinja koja se proslavila na vjenčanju svoje sestre, uživala je na ovom teniskom meču na kojem joj je društvo ovoga puta radio brat James.

Pippa je ponovno izazvala senzaciju svojim modnim odabirom u fantastičnoj haljini brenda Self Portrait koja je naglasila njezinu vitku liniju koju duguje kombinacijie tjelovježbe i zdrave prehrane.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj ljupki outfit upotpunila je trendi repom, štiklama od brušene kože u neutralnoj sivoj nijansi, odgovarajućim clutchem i odličnim sunčanim naočalima pa su svi komentirali kako Pippa nikad nije bolje izgledala.

Inače, kreacije Self Portraita, brenda koji potpisuje Pippinu haljinu u nježnoj ružičastoj nijansi od čipke s naglašenim strukom i bijelom kragnom, obožavaju i mnoge slavne pomodarke poput Beyonce, Chrissy Teigen i Princess Beatrice. Iza Self Portraita stoji Han Chang, Malezijac s diplomom prestižnog londondskog sveučilišta Central Saint Martins. 

U ovoj kombinaciji do izražaja je došao i njezin osunčani ten koji je zaradila na medenom mjesecu iz snova.

Pippa i njezin suprug su nakon bajkovitog vjenčanja otputovali na egzotične otoke Francuske Polinezije, te posjetili u Australiju i Novi Zeland.