ZVIJEZDA JE ROĐENA

Šestogodišnja kći Kim Kardashian i Kanyea Westa zapjevala na očevoj reviji, na opće oduševljenje okupljenih

03.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Mezimica reality obitelji, najstarija od četvero djece Kim Kardashian i Kanyea Westa sinoć je u Parizu na reviji svoga oca dobila jedinstvenu priliku. Nastup malene North West tijekom kojeg je prepuna samopouzdanja izvela pjesmu oduševio je prisutne

Iznenađenje kakvom se nitko nije nadao sinoć su doživjeli Parižani na reviji u sklopu tjedna mode kada je reper Kanye West predstavio svoju novu Yeezy dizajnersku kolekciju.

Prije nego su manekenke i manekeni započeli svoju koreografiju na minimalistički uređenoj pisti pojavila se šestogodišnja North West, prvorođena kći reality zvijezde Kim Kardashian i repera i dizajnera Kanyea.

North West Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Malena nasljednica pokazala je svoje glazbeno umijeće i otkrila da ide očevim stopama. U ružičasto- sivoj kombinaciji za koju je zaslužan njezin otac, pojavila se na pisti i izazvala oduševljenje okupljenih. Izvela je rep singl, a najvjernija podrška došla je iz prvih redova u kojima suze radosnice, usklike i pljesak nije mogla sakriti ponosna mama Kim.

Mama i kćer čak su uskladile svoje frizure za ovogodišnju reviju, isplele su debele pletenice na dvije strane.

Nastup North West Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osmijeh sa svoga lica nije skidao ni inače vrlo ozbiljan Kanye, koji je očito presretan što je North krenula njegovim stopama. Na reviji je bila prisutna Kourtney Kardashian i njezina kćer Penelope, a obje su odjenule komade iz najnovije Yeezy kolekcije.

Nakon izlaska iz dvorane u kojoj je održana revija, Kim i njezina sestra Kourtney s malenim nasljednicama uputile su se u automobil. Tek tamo uslijedila je prava histerija obožavatelja koji su vriskom i bljeskovima mobitela obilježili ovaj trenutak.