brzo se snašla

Šest mjeseci nakon kraha braka: Bivša prva dama Kanade Sophie Gregoire Trudeau ponovo ljubi

15.02.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Nakon razlaza s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom Sophie Gregoire Trudeau uživa u povratku životu izvan svjetla političkih reflektora. 48-godišnja majka troje djece preselila se i ponovno pronašla ljubav

Justin Trudeau i Sophie Gregoire Trudeau početkom kolovoza potvrdili se kraj svog 18-godišnjeg braka, a kako piše Daily Mail, ponovno je pronašla ljubav s dječjim kirurgom iz Ottawe, dr. Marcosom Bettollijem koji je rođen u Argentini.

Navode da je s njim živjela u stanu u potkrovlju koji je počeo iznajmljivati nakon što se razveo od supruge Ane Remonde 2020. godine s kojom ima dvije kćeri, sada u dobi od 12 i 14 godina.

Stan na trećem katu, koji ima i terasu, postao je drugi dom i za njezinu djecu, 16-godišnjeg Xaviera, 15-godišnju Ellu-Grace i 10-godišnjeg Hadriena. Djeca su viđena kako provode dvije noći sa svojom majkom u Bettollijevoj kući prošlog vikenda. Par je viđen kako ide na večeru s njezinom djecom i njihovim prijateljima u restoran u srcu kineske četvrti Ottawe, a Bettolli je viđen kako Sophienu najmlađu kćer zaštitnički drži za ruku dok prelaze ulicu.

Inače, 47-godišnji Bettolli radi u Dječjoj bolnici istočnog Ontarija te je izvanredni profesor na Sveučilištu Ottawa, a vodio je mučnu brakorazvodnu parnicu s 46-godišnjom Remondom. Bettolli izdvaja čak 10.154 američkih dolara mjesečno za alimentaciju, naknade za privatno školovanje i uzdržavanje bivše supruge, a ona mora Bettolliju platiti 991 dolar mjesečno za alimentaciju. Remonda je, nakon što je otkrila suprugovu novu vezu, 'pristupila njegovim osobnim datotekama na računalu i prijetila da će objaviti njegove privatne intimne fotografije.'

Vezu para je prošlog listopada otkrio politički novinar Glen McGregor na svom blogu ‘A Few Tasteful Snaps‘. Nije poznato koliko su dugo zajedno, no navodno je veza između Sophie i Bettollija počela nekoliko mjeseci prije nego što su ona i Trudeau javno objavili da se razvode prošlog kolovoza. U zajedničkoj izjavi su naglasili da je odluka o razlazu došla 'nakon mnogih značajnih i teških razgovora' te da su inzistirali na tome 'da ostaju bliska obitelj s dubokom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i prema svemu što su izgradili i što će nastavi graditi.' Sophie je bila na odmoru s Justinom i njihovom djecom u Tofinu, u Britanskoj Kolumbiji, prošlog ljeta te im se pridružila na božićnim praznicima u luksuznom Prospect Estate and Villas na Jamajci.