'SHARP OBJECTS'

Serija za kojom ćete poludjeti: Previđaju joj uspjeh ravan onome 'Malih laži'

25.04.2018 u 12:57

Bionic
Reading

Točno vrijeme izlaska druge sezone hvaljene serije 'Male laži' još nije poznato, a dok obožavatelji nestrpljivo iščekuju nastavak uzbudljive priče, pažnju bi im mogla privući nova HBO-ova mini-serija čija se radnja također vrti oko ubojstva i obiteljske drame - 'Sharp Objects'

Glavnu ulogu u ovoj napetoj triler seriji glumi Amy Adams, a osim slične tematike uz nagrađivanu seriju veže je i ime redatelja i izvršnog producenta Jean-Marca Valléea koji je režirao prvu sezonu 'Malih laži'.

Temeljena na istoimenom romanu Gillian Flynn, piše Vanity Fair, ova mini-serija osjetno je žešća od 'Malih laži' i čak nekoliko nijansi mračnija od prethodnog bestsellera 'Nestala' (Gone Girl) po kojem je snimljen blockbuster.

Govori tome u prilog i komentar majstora horora Stephen King koji je 'Sharp Objects' pohvalio kao 'zadivljujuće gnusno djelo'.

Priča se vrti oko novinarke imena Camilla Preaker (Amy Adams), koja se vraća u svoj rodni Missouri, u gradić Wind Gap, kako bi istražila neobična ubojstva dviju mladih djevojaka.

Prije istraživanja ubojstava, Preaker se suočila s mentalnim problemima, a zbog samoozljeđivanja je bila i hospitalizirana. Nakon halucinacija, odrezala si je dijelove kože na kojima je umislila ispisane riječi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Povratak u rodni grad donosi joj i suočavanje s teškom majkom (Patricia Clarkson) i polusestrom, koje godinama nastoji izbjeći.

Sumoran teaser koji je HBO objavio ne otkriva previše o radnji serije, piše Vanity Fair, ali pokazuje zaštitna obilježja Valléeove snene, misaone estetike.

Premijera serije očekuje se na HBO-u u srpnju.

NE PROPUSTITE!

TV poslastice: Serije koje svakako trebate pogledati ove godine

Pogledaj galeriju