'THE UNDOING'

Pune ruke posla: Nicole Kidman gledat ćemo u još jednoj seriji

13.03.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Ovoga tjedna napokon kreće snimanje dugo iščekivane druge sezone nagrađivane serije 'Male laži', u kojoj jednu od glavnih uloga ima Nicole Kidman. Oskarovka Kidman u ponedjeljak je snimljena na setu filma 'The Goldfinch' u New Yorku, a da je pred njom vrlo intenzivno razdoblje potvrđuje vijest koju je HBO objavio u utorak - o glavnoj ulozi u još jednoj njihovoj mini-seriji

Vijest o novoj seriji 'The Undoing' objavio je direktor HBO-ovog programa Casey Bloys, koji u svom priopćenju nije krio oduševljenje zbog nastavka kreativne suradnje s Nicole Kidman i Davidom E. Kellyjem, izvršnim producentom 'Malih laži'.

Serija je adaptacija romana 'You Should've Known' iz 2014. godine, autorice Jean Hanff Korelitz, a Kidman će u njoj glumiti lik Grace Sachs, žene koja živi život iz snova.

Grace je uspješna terapeutkinja koja uskoro treba objaviti svoju prvu knjigu i živi u skladnoj obitelji s mužem i sinom koji pohađa elitnu školu u New Yorku. Nekoliko tjedana pred izlazak knjige život joj se nalazi na rubu ponora; događa se nasilna smrt, muž joj nestaje, a mjesto čovjeka za kojega je mislila da poznaje zauzima niz stravičnih otkrića. Suočena s nezaustavljivom javnom katastrofom i užasnuta činjenicom da se nije obazirala na vlastite savjete, Grace mora raščistiti s jednim i stvoriti potpuno novi život za sebe i svoga sina.

'Uzbuđen sam i počašćena zbog nastavka suradnje ​​s HBO-om i Davidom E. Kellyjem. David je stvorio još jednu propulzivnu seriju u čijem je središtu fascinantan i kompliciran ženski lik', rekla je Kidman koja je s Kellyjem surađivala na nagrađivanoj seriji 'Male laži'.

Kelly će u novoj HBO-ovoj seriji biti scenarist, kreativni direktor i izvršni producent, a u ulozi izvršnog producenta pojavit će se i Bruna Papandrea, producentica koje je s Kidman i Kellyjem surađivala i u 'Malim lažima'.

  • +20
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Redatelj još nije poznat, a u iščekivanju novih detalja uz novu mini-seriju, glavnoj glumici Nicole Kidman neće biti dosadno.

Naime, ovoga tjedna napokon kreće snimanje druge sezone 'Malih laži', u kojoj će Kidman glumiti s Reese Witherspoon i novom zvijezdom serije Meryl Streep. Otkrila je to prošloga četvrtka u emisiji 'Late Night with Seth Myers' Reese Witherspoon, koja se uz Kidman u seriji 'Male laži' našla u jednoj od glavnih uloga, kao i u ulozi izvrne producentice.