NEOČEKIVANE PROMJENE

Serena Williams otkrila zašto je otac nije otpratio do oltara

17.05.2018 u 21:34

Bionic
Reading

Slavna tenisačica Serena Williams nedavno je otkrila zašto je njen otac Richard Williams sat vremena prije vjenčanja odlučio ne otpratiti do oltara

Kraljevsko vjenčanje i drama oko toga tko će mladenku otpratiti do oltara vjerojatno je mnoge podsjetilo na slične priče koje su već čuli. Vjenčanja su često kaotična i nabijena osjećajima.

  • +4
Američka tenisačica Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tenisačica Serena Williams nedavno se prisjetila svog vjenčanja za Alexisa Ohaniana i promjene koja se dogodila u zadnji tren. Naime, Serenin otac sat vremena prije vjenčanja poslao joj je poruku da je previše uzbuđen da bi je otpratio do oltara.

Serena se nije naljutila već mu je rekla da ga potpuno razumije i da je u redu čak i ako uopće ne dođe na vjenčanje. Tenisačica je bila više zabrinuta za zdravlje svog oca nego zbog toga što će možda sama morati hodati do oltara.

'Znam sve što je prošao u zadnjih nekoliko godina. Njegovo je zdravlje sad bolje, no znam da se još uvijek nije do kraja oporavio. Pa, ako ne želi biti ispred gomile ljudi, potpuno ga razumijem. Naša obitelj zna što imamo. Važno nam je samo da smo sretni. Ne vjerujem da to itko može promijeniti', rekla je 36-godišnja Serena Williams.

  • +3
Serena Williams vs Naomi Osaka, Miami Open 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nevjerojatna podudarnost je da je episoda dokumentarne serije u kojoj je Serena Williams ispričala svoju anegdotu dan prije nego je Meghan Markle objavila kako njen otac neće doći na vjenčanje u Engleskoj.

Serena Williams i Meghan Markle dobre su prijateljice i očekuje se da će tenisačica u subotu biti u Velikoj Britaniji.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube