SVESRDNA PODRŠKA

Princ Harry želi zaštititi Meghan Markle tijekom njene obiteljske drame

  • T. B.
  • Zadnja izmjena 18.05.2018 10:34
  • Objavljeno 17.05.2018 u 16:52
Bionic
Reading

Iako se drame oko kraljevskog vjenčanja nižu jedna za drugom, princ Harry iz petnih se žila trudi zadržati osmijeh na licu svoje buduće nevjeste

Obiteljska drama Meghan Markle mnogima koji su u nju uključeni nesumnjivo kvari raspoloženje, no princ Harry ne dopušta lošim vijestima da utječu na sreću koju osjeća zbog skorog vjenčanja. Svakim je korakom puta prema oltaru svojoj zaručnici pružao potpunu podršku.

  • +4
Meghan Markle, princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki put kad se u medijima pojavila neka negativna objava princ Harry je stao uz Meghan i nije dopustio da to utječe na njih. Mnogi pretpostavljaju kako njegova dobrodušnost i optimizam imaju korijen u promatranju reakcija svoje majke, princeze Diane, tijekom njenog braka i rastanka od princa Charlesa.

Kao što smo već pisali, obiteljska drama Meghan Markle počela je 13. svibnja, kad je njen otac Thomas Markle novčano profitirao za lažiranje fotografija. Njena sestra Samantha Markle dan kasnije priznala je kako je ona odgovorna za dogovor s paparazzima jer je mislila kako će to popraviti ono što javnost misli o njenom ocu.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Thomas Markle 16. je svibnja otkrio kako ipak neće moći doći na vjenčanje jer mora na operaciju srca u Meksiku. Meghan Markle i princ Harry odmah su stupili u kontakt s Thomasom Markleom kako bi mu pružili podršku.

Princ Harry čini sve što može za Meghan Markle, a ona je trenutno prilično izvan sebe zbog svih tih nemilih događaja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal