BEZ ZADRŠKE

Serena Williams emotivnim pismom zahvalila svojoj majci na svemu

20.09.2017 u 22:40

Bionic
Reading

Koliko je majka za nju učinila i koliko joj znači, jedna od najtrofejnijih tenisačica svih vremena, opisala je u dirljivoj objavi na društvenim mrežama. Povod svemu bila je gotovo tri tjedna stara Alexis Olympia Ohanian Jr., kćerkica koju je dobila sa zaručnikom Alexisom Ohanianom

Prije gotovo tri tjedna, jedna od najtrofejnijih tenisačica svih vremena, Serena Williams, rodila je djevojčicu, koju su ona i njezin zaručnik, suosnivač društvene mreže Reddit Alexis Ohanian, nazvali Alexis Olympia Ohanian Jr. Svojom djevojčicom Serena se rado hvali na društvenim mrežama, a svoje obožavatelje dirnula je predivnom posvetom svojoj majci.

Cijelo pismo, tenisačica je objavila na Redditu, a u njemu se iznova divi svojoj majci, koja je, kako je napisala, najsnažnija žena koju zna.

'Draga mama, ti si jedna od najsnažnijih žena koje znam. Gledala sam u svoju kćerku (Bože, pa ja imam kćer) i ima moje ruke i noge! I njoj su, baš kao i meni, jake, mišićave, snažne ruke i tijelo. Ne znam kako bih reagirala da ona krene mojim stopama i prolazi sve što sam i ja prolazila otkako sam napunila 15 godina.

Govorili su mi da izgledam poput muškarca, jer sam snažna. Govorili su da se drogiram, da ne pripadam u ženski sport, nego muški, jer sam jača od mnogih žena. Ali mama, ja stvarno ne znam kako si se uspjela suzdržati da ne napadneš svakog novinara, osobu, suca, ali i sve moje hejtere, koji nisu mogli prihvatiti da jedna afroamerikanka može toliko uspjeti.

Ponosna sam da smo im svima uspjeli pokazati kako neke žene izgledaju. Nismo sve iste. Imamo obline, snažne smo, mišićave, visoke, niske...ali i sve imamo nešto zajedničko: žene smo i ponosne smo na to.

  • +4
Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ti si tako otmjena, i ponekad bih voljela biti poput tebe. Trudim se, ali baš mi i ne ide. Dug je put preda mnom, ali hvala ti. Hvala ti što si mi bila uzor i pomogla mi da uspijem u svim postavljenim izazovima. Nadam se da ću isto i ja naučiti svoju kćer Alexis Olympiju.

Obećaj mi nešto. Obećaj da ćeš i dalje mi pomagati. Nisam sigurna jesam li snažna kao ti. Nadam se da ću i ja jednog dana takva biti. Volim te neizmjerno. Najmlađa od petero, Serena.'