GODINE SU SAMO BROJ

Senka Bulić otvoreno o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom

12.12.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Premda nerado govori o svom privatnom životu, 54-godišnja splitska glumica i redateljica, koja je već nekoliko godina u vezi s 18 godina mlađim partnerom, progovorila je na tu temu. Senka Bulić kaže da joj razlika u dobi nikad nije bila problem

I na premijeri predstave 'Kurlani', koju je Senka Bulić napravila u svojoj nezavisnoj kazališnoj produkciji, a govori o teškom položaju žena u Dalmatinskoj zagori 30-ih godina, najveću podršku joj je pružao upravo njezin odabranik, bubnjar Damir Josipović.

'Uvijek mislim da je on stariji od mene - ja sam kao neko dijete o kojem se on brine jer stalno nešto radim, non-stop sam u umjetnosti, a on je dosta racionalan iako je muzičar. On je nekako puno organiziraniji od mene i baš zreo čovjek, pa zapravo ne osjećam nikakvu razliku u godinama', izjavila je glumica i redateljica za IN Magazin Nove TV.

Otkrila je i kako se pronalazi idealan partner.

'On će pronaći vas ako ste spremni, ako ste otvoreni. Mislim da se to mora dogoditi kad-tad, a meni se, nadam se, dogodilo i vjerujem u to, a ako ne, dogodit će se', rekla je Senka Bulić.

  • +5
Senka Bulić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX