to se zove ljubav

Nerazdvojni su: Senka Bulić nikamo ne ide bez svog dečka

05.12.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Predstava koreografa Matije Ferlina 'Staging a Play: Tartuffe', premijerno izvedena u ponedjeljak navečer u Zagrebačkom kazalištu mladih, privukla je velik broj poznatih lica, a Senka Bulić stigla je u društvu 18 godina mlađeg dečka, bubnjara Damira Josipovića

Predstavu 'Staging a Play: Tartuffe' u Zagrebačkom kazalištu mladih pogledali su Danijela Trbović su društvu sestre Nataše, Jadranka Đokić, Ana Maras Harmander, HRT-ov novinar Dražen Ilinčić sa suprugom Alenom, Nenad Korkut i brojni drugi.

Najviše pažnje privlačila je Senka Bulić sa svojim 18 godina mlađim dečkom Damirom Josipovićem. Iako je poznato to da glumica ne voli otkrivati detalje iz svojeg privatnog života, nije imala ništa protiv poziranja okupljenim fotografima.

Zgodna 53-godišnja Splićanka stigla je u crnoj bundici, kratkoj haljini iste boje te gležnjačama na špic, a njezin 35-godišnji partner, bubnjar, pojavio se u nešto jednostavnijem izdanju, majici i trapericama te smeđoj kožnoj jakni. Zaljubljeni par često se može vidjeti u dugim šetnjama središtem grada i na raznim društvenim događanjima.

Glumica i bubnjar upoznali su se 2014. godine dok su radili na predstavi 'Dream of Life', a u vezi su od 2015. godine.

Poznati na premijeri predstave Staging a Play: Tartuffe Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX