HRABAR ODABIR

Senka Bulić pokazala zavidnu liniju u odvažnom stajlingu koji otkriva previše

05.11.2017 u 19:20

Bionic
Reading

Čini se kako ljubavna veza s 18 godina mlađim bubnjarom glumici Senki Bulić itekako godi. Kazališna i filmska glumica izgleda toliko dobro da ne dvoji nositi odjeću koju se ne bi usudile odjenuti ni puno mlađe kolegice. 53-godišnja glumica pokazala je zavidnu liniju u prozirnoj majici koja je otkrila njezin ravan trbuh, ali i čipkasti grudnjak koji se jasno nazirao

Premijera filma 'Egzorcist' Dalibora Matanića privukla je brojne poznate koji nisu željeli propustiti uzbudljive minute prvog hrvatskog horor filma. Matanićev film u kina stiže 9. studenog, a riječ je filmu snimljenom prema istinitom događaju iz Vodnjana te prikazuje slučaj djevojke opsjednute sotonom.

U centru pažnje bila je glumica, redateljica i producentica Senka Bulić, koja je na filmsku premijeru u Kaptol Boutique kinu stigla u društvu 18 godina mlađeg odabranika Damira Josipovića, bubnjara benda Bonobo Kid s kojim je u vezi dvije godine.

Par se upoznao radeći na biografskoj predstavi 'Dream of life' o američkoj rokerici Patti Smith i otada uspješno prkose predrasudama s kojima se susreću parovi velikih dobnih razlika poput njih samih.

  • +17
Poznati na premijeri filma 'Egzorcist' Dalibora Matanića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

Čini se kako joj ljubav s 35-godišnjim bubnjarom itekako godi, jer lijepa glumica nikad nije izgledala bolje. Glumica se za premijeru dodjerala od glave do pete, a obzirom da redovito vježba i pazi na prehranu, ne čudi to što je svima odlučila pokazati svoje adute.

Uz elegantne crne hlače na crtu, glumica je odjenula prozirnu majicu od tila s izvezenim crnim kristalima kroz koju se nazirao glumičin istesani trbuh, no ono što mnogi vjerojatno nisu očekivali od nje je crni čipkasti grudnjak koji se jasno nazirao ispod majice te je činio najuočljiviji dio cjelokupnog stajlinga, a kao šećer na kraju glumica je stajling začinila crnom jaknom od umjetnog krzna koja je dodala na dramatičnosti.

'Pokušavam što redovitije vježbati, ali mi je teško osigurati kontinuitet s ritmom koji imam u kazalištu. Imam sreću da sam prije dosta trenirala različite sportove, od plivanja do skijanja. Voljela bih kad bih u svoj ritam mogla uvesti jogu ili neku drugu vrstu meditativne aktivnosti', izjavila je nedavno u intervjuu za tportal Senka Bulić.