BEZ ZADRŠKE

Selena Gomez otkrila što mora imati muškarac da osvoji njezino srce

17.12.2019 u 16:09

Bionic
Reading

Prilikom gostovanja u jutarnjoj emisiji britanskog radija Capital FM, američka pop zvijezda Selena Gomez otkrila je kakve muškarce preferira i na koji način voli da joj se pristupi

Jutarnja emisija na britanskom radiju Capital FM ima ponavljajući segment u kojem gosti mogu postaviti pitanja sljedećem. Pjevač Jason Derulo tako je kolegicu Selenu Gomez upitao kako glasi njezin najbolji savjet muškarcu koji ju prvi put upoznaje i kakve muškarce preferira.

  • +5
Selena Gomez sa sestrom Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

'Mislim da mi nikada prije nije postavljeno ovakvo pitanje', izjavila je 27- godišnja pjevačica u radijskom eteru prije nego što je otkrila kako na prvi spoj voli otići u grupnom okruženju.

'U grupi se osjećam najugodnije ako je riječ o osobi koju znam ili poznaju osobe kojima sam okružena', priznaje Gomez dodavši kako voli da joj muškarac pristupi na 'prirodan, organski način'.

'Uvijek se nadam da će osoba koja mi pristupi pokazati interes za mene kao osobu, a ne kao ime. Nekada je prilično teško, ali i dalje smatram da je takav pristup najbolji', priznaje Selena istovremeno rekavši kako obično od prve prepozna ima li muškarac dobre ili loše namjere.

Selena Gomez Reacts To Jason Derulo Asking How To Date Her Izvor: Društvene mreže / Autor: Capital FM

'Osjećam da u prvih pet sekundi mogu prepoznati susrećem li osobu koja želi samo jednu stvar ili nešto više. Volim zabavne muškarce, ne podnosim arogantne tipove i one koji se vole pokazivati. Padam na razigrane muškarce avanturističkog duha, koji su prizemljeni i kul', zaključila je Gomez.

Trenutno singl, američka pop zvijezda posvetila se glazbenoj karijeri i radu na novom albumu čiji se izlazak očekuje 10. siječnja 2020. godine.