UVIJEK POSEBNA

Seksi izgled kakav zna nositi samo Nikolina Ristović

15.06.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Zgodna 42-godišnjakinja slovi za jednu od najzgodnijih domaćih TV voditeljica. Premda u Hrvatskoj više ne živi i dalje se Nikolini Ristović laska titulom jedne od najseksi Hrvatica. Šminka, frizura, garderoba – voditeljica uvijek izgleda najbolje što može kad god se pojavi u javnosti ili objavi fotografiju na društvenim mrežama

'Svaka djevojka može biti glamurozna. Samo morate stajati uspravno, zamahnuti haljinom i izgledati trajno iznenađeno', poručila je Nikolina Ristović svojim pratiteljicama na Instagramu. Objavila je motion fotografiju na kojoj je seksi voditeljica spojila efektne čizmice s uzorkom, asimetričnu bijelu haljinu s duljim stražnim dijelom i jeans sako koji je istaknula s kožnim remenom u struku te je po tko zna koji put održala mini školu 'ostavljanja dojma'.

Godinu i po dana nakon što je otišla s malih ekrana, vratila se kao voditeljica kviza 'Soba sreće' na TV Hepi. Utočište za poslovne izazove pronalazi u obitelji.

Iako je po njezinim čestim objavama na društvenim mrežama itekako očito da uživa uz mlađu kćer, trogodišnju Unu Sofiju, Nikolina i suprug Vidoje Ristović, s kojim je u braku pet godina, nedavno je izjavila da ne planiraju više proširivati obitelj.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Ne želimo više djece. Kad se sjetim perioda s flašicama i dudama, ipak ne bih. Mada, nikad ne znaš što ti život donosi, ali Vidoje i ja to ne planiramo. Jednu smo otpremili iz kuće, srednja je na pola putu, a ova mala je tek na početku pa svakako imamo dosta posla', izjavila je Nikolina za srpski Gloss.