STAJLIŠ DUO

Zimska šetnja: Nikolina Pišek modno se uskladila s kćerkicom

14.01.2018 u 15:39

Bionic
Reading

Zgodna TV voditeljica Nikolina Pišek Ristović ponosna je mama dvije kćeri, Hane i Une Sofije, a često na društvenim mrežama svoje pratitelje razveseli fotografijama sa svojim mezimicama

Nikolina koja već neko vrijeme živi na relaciji Beograd-Zagreb, iskoristila je lijep zimski dan za šetnju središtem Zagreba sa svojom mlađom kćerkicom. Dvije su se damice i modno uskladile u šarmantne kombinacije u kojima su itekako bile zapažene.

If winter is here , can spring be far away..?

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Mama Nikolina koja se može pohvaliti zavidnom figurom spremno je uskočila u upečatljive hlače koje prate liniju tijela, toplu krznenu jaknicu i robusne crno-crvene čizme. Ovaj sportski stajling su začinili mala torbica i trendi kapa s coflekom kakve su već neko vrijeme veliki hit.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Una Sofija je pak nosila kombinezon razigranog uzorka u crvenim tonovima pa je simpatični dvojac bio modno usklađen.

Za neodoljive zimske outfite mama i kćer dobile su samo pohvale.

  • +2
Nikolina Ristović prodefilirala špicom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Uvijek posebno prekrasna', 'Lovely girls', pljuštali su komplimenti. 

Inače, Nikolina je u prosincu s kćerkicom posjetila London gdje njezina starija kćer Hana studira medicinu. Djevojke su iskoristile prigodu i obišle londonski advent. 

'Konstantno vidim sebe u svojim kćerima, a isto tako vidim svoju majku u sebi kao i u njima', objavila je nedavno zgodna voditeljica ispod zajedničke fotografije s kćerima koja je oduševila njezine obožavatelje.