POTVRDIO JAVNOSTI

'Seks i grad' vraća se na male ekrane, a u novim nastavcima nećemo gledati ni njega

08.05.2021 u 16:27

Bionic
Reading

Početkom godine obožavatelje kultne serije 'Seks i grad' obradovala je vijest o snimanju njezinih novih nastavaka, a kao što će proći bez glumice Kim Catrall, koja je utjelovila neponovljivu Samanthu Jones, gledatelji će također biti zakinuti za lik Smitha Jeroda kojeg je u seriji i filmskim nastavcima portretirao glumac Jason Lewis

U nekoliko sezona serije i dvama filmskim nastavcima 'Seksa i grada', glumac John Lewis utjelovio je lik modela i glumca u usponu Smitha Jerroda o čijoj je karijeri i ljubavnom životu brinula Samantha Jones.

Na pitanje hoće li ga gledatelji ugledati u novim nastavcima serije naslova 'And Just Like That', danas 49- godišnji Lewis izjavio je kako se to neće dogoditi.

  • +6
Jason Lewis Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Koliko bih god bio polaskan činjenicom da ponovno glumim Smitha, priča se ipak vrti oko djevojaka', izjavio je Lewis. Osim njega i Kim Catrall, u novim nastavcima serije 'Seks i grad', po svemu sudeći, nećemo gledati ni lik Face kojeg je godinama igrao glumac Chris Noth.

Kako za lik Smitha Jeroda kaže Lewis, vjeruje kako je u međuvremenu u potpunosti nestao iz života Samanthe Jones.

U razgovoru za američki Page Six 59- godišnji glumac John Corbett, a koji je utjelovio lik bivšeg zaručnika Carrie Bradsahw nedavno je otkrio je da ćemo ga ponovno gledati u istoj ulozi.

John Corbett Izvor: Profimedia / Autor: IFTN / United Archives / Profimedia