potvrda ljubavi

Scarlett Johansson konačno potvrdila svoju dugo skrivanu romansu

01.12.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja i ružnog razvoda od bivšeg supruga holivudska ljepotica Scarlett Johansson konačno je potvrdila da ljubi šarmantnog komičara Colina Josta

U proljeće ove godine svjedočili smo vrlo traumatičnom periodu života slavne glumice Scarlett Johansson koja se nakon tri godine braka rastala od Francuza Romaina Dauriaca, nakon čega je uslijedila i bitka za njihovu kćerkicu Rose. 

Međutim brzo je probleme ostavila iza sebe i upoznala novu ljubav, komičara Colina Josta, jednog od voditelja popularne emisije 'Saturday night show'.

Upravo na zabavi koju je organizirala produkcija emisije u lipnju njih su se dvoje upoznali i brzo postali iznimno bliski.  Punih šest mjeseci svoju su romansu pokušali držati podalje od medija i nisu potvrdili napise o ljubavi, no sada je čini se došlo vrijeme da svima obznane kako se vole. 

  • +5
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Viđeni su skupa na gala večeri u New Yorku, u Muzeju prirodoslovnih znanosti, kada nisu skrivali emocije. 

Ponosno su pozirali skupa i tako potvrdili višemjesečna šuškanja. 

Lijepa 33-godišnjakinja zablistala je tom prilikom u elegantnoj crvenoj haljini koju je sparila s jednostavnim crvenim sandalama te je nosila minimalno šminke, naglasivši tek svoje pune obraze i usne sjajilom, dok je Colin išao na sigurno i odjenuo crno odijelo. 

Inače, nagađalo se da je par prije nekoliko tjedana proslavio glumičin rođendan u Hamptonsima, nedaleko od New Yorka, kada su uživali u romantičnoj i intimnoj atmosferi, a osim toga, strani mediji pisali su da su Colin i Scarlett već upoznali roditelje sa svojom ljubavi.

'Oni su jako zaljubljeni i to je vrlo ozbiljna veza. Zbog svojih karijera vrlo su obzirni i puni potpore jedno za drugo. Preslatki su zajedno', rekao je nedavno stranim medijima izvor blizak paru.