PAPIRI SU POTPISANI

I službeno je gotovo: Razveli se Scarlett Johansson i Romain Dauriac

14.09.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Iako se činilo, kada je u ožujku ove godine holivudska glumica podnijela papire za razvod od francuskog novinara, kako brakorazvodna parnica i neće proći glatko, osobito nakon što je on zatražio skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćerkom, šest mjeseci kasnije sve je prošlo bez medijskih prepucavanja. Scarlett Johansson i Romain Dauriac krenuli su svatko svojim putem

Nakon mjeseci iščekivanja i službeno je gotovo. Glumica Scarlett Johansson i Romain Dauriac razveli su se poslije dvije godine braka. Nepomirljive razlike i kod ovih su supružnika odigrale glavnu ulogu, a nakon svega ipak su napisali službenu izjavu, koju je objavio US Weekly.

  • +5
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

'Ostajemo bliski prijatelji i roditelji, a skrbništvo nad našom kćeri zajedno ćemo dijeliti kako bi odrastala u najboljim mogućim uvjetima, okružena ljubavlju.'

32-godišnja glumica i tri godine stariji francuski novinar ovime su završili brakorazvodnu parnicu, za koju se na prvu, nakon što su objavili da se razvode, činilo da neće proći mirno, osobito nakon što je Dauriac tražio skrbništvo nad njihovom kćerkom.

'Scarlett je inicirala rastavu jer je shvatila da nemaju baš previše toga zajedničkog', otkrio je izvor za US Weekly, nakon što je glumica u ožujku ove godine podnijela papire za razvod.

Par se prvi put pojavio zajedno u javnosti u studenom 2012. godine, nakon što su se upoznali u Parizu. Njihovo vjenčanje bilo je intimno i daleko od očiju javnosti na imanju u Rock Creeku u Montani 2014. godine, a iste godine dobili su i kćerkicu Rose Dorothy.