romansa u new yorku

Lijepa glumica nakon dva bračna kraha ponovno ljubi

14.06.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Slavna glumica je izgleda zaista krenula dalje i ostavila brige oko razvoda iza sebe. Nakon što su krenula šuškanja o velikoj prisnosti sa slavnim komičarom Scarlett Johansson je sada viđena i na romantičnoj večeri s njime

Prije nekoliko tjedana šuškalo se da je Scarlett Johansson uhvaćena u strastvenim poljupcima s komičarom Colinom Jostom na velikoj zabavi povodom finalne emisije 'Saturday Night Live'. Jedna od gošći tvrdila je tada da su se neprestano ljubili na šanku i razgovarali do dugo u noć.

Mnogi su smatrali i kako je ovo tek kratkotrajna avantura kojom će glumica zaboraviti na bolan i ružan razvod od francuskog novinara Romaina Dauriaca, kada je cijelu priču dodatno zakompliciralo to što su bivši partneri htjeli skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Rose te je krenula vrlo ružna bitka koja se nastavila na sudu. 

No izgleda da nije tako jer je 32-godišnjakinja prije nekoliko dana ponovno viđena s Colinom. Ovoga puta našli su se na romantičnoj večeri u jednom od luksuznijih dijelova New Yorka.

'Držali su se za ruke i izgledali su kao da se jako dobro osjećaju. Bili su zaista opušteni i jako pristojni', rekla je jedna od svjedokinja te dodala kako su uživali u koktelima i večeri.