COLIN JOST

Scarlett Johansson je zaručena: Je li nakon dva propala braka doista pronašla pravu sreću?

20.05.2019 u 12:00

Bionic
Reading

I službeno je - kako je potvrdio glasnogovornik slavne glumice, Scarlett Johansson spremna je za treći brak. Lijepa Scarlett očito nije mogla odoljeti prosidbi komičara 'Saturday Night Live', Colina Josta, s kojim je u vezi nakon što je propao njezin brak s Romainom Dauriacom

Glumica Scarlett Johansson i komičar 'Saturday Night Livea', Colin Jost, spremni su za novi korak u njihovoj vezi. Kako je medijima potvrdio njezin glasnogovornik Marcel Pariseau, Jost je zaprosio lijepo glumicu, no službeni datum još uvijek nisu odabrali.

  • +7
Scarlett Johansson i Colin Jost Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

33-godišnja Scarlett Johansson i tri godine stariji Jost prvi su puta počeli puniti novinske stupce još u svibnju 2017. godine, kada je još uvijek trajao njezin mučni razvod od Romaina Dauriaca.

Glumica je tada gostovala u showu 'Saturday Night Live', nakon čega su snimljeni kako izmjenjuju nježnosti, a prvi put su se službeno, kao par, u javnosti pojavili u prosincu iste godine, na American Museum of Natural History Gala.

  • +5
Scarlett Johansson i Colin Jost Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U travnju 2018. imali su i prvo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu, na premijeri 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' u Los Angelesu.

Prije veze sa Colinom Jostom, Scarlett je tri godine provela u braku s kolegom Ryanom Reynoldsom, a potom i s Romainom Dauriacom, s kojim je dobila danas četverogodišnju kćerkicu Rose Dorothy.