12. travnja

Savršeni marginalci dolaze u Vintage Industrial Bar

29.03.2024 u 13:13

Bionic
Reading

Vintage Industrial Bar, Zagreb // petak, 12. travnja 2024.

Savršeni marginalci dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar u petak 12. travnja 2024. i sviraju old school Hladno pivo. Četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize donose intimnu punk eksploziju, a na svojoj glazbenoj misiji sviraju prva tri albuma grupe Hladno pivo.

Izvor: Društvene mreže

Kad je u ožujku 2018. Hladno pivo tjednima unaprijed rasprodalo koncert u Domu sportova pod nazivom ‘old school’ vidjelo se koliko njihovim fanovima znače albumi iz najranije faze benda. Stoga su im tri petine najveće hrvatske i jedne od najvažnijih regionalnih punk grupa, pojačane vokalom neuništivog vođe DBN bande odlučile dati upravo to – prva tri albuma, ‘Džinovski’, ‘G.A.D.’ i ‘Desetka’ bez zadrške i direktno u glavu.

Savršeni marginalci donose novu energiju u klasicima kao što su ‘Bubašvabe’, ‘Fur Immer Punk’, ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Princeza’, ‘Sarma’, ‘Trening za umiranje’, ‘Zakaj se tak oblačiš’, ‘Šank’, ‘Tamburaši’, ‘Rigoletto’, ‘MTV’, ‘Nema više…’, ‘Ne volim te’, ‘Studentska’, ‘Diznilend' ili '101'.

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice za Vintage u pretprodaji su po cijeni od 16 eura, a na dan koncerta će biti 20 eura. Mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i GRIF-u, kao i Dirty Old Shopu i www.dirtyoldempire.com.

Osim Zagreba Marginalci su izuzetno aktivni u regiji. U kalendar su sljedećih mjeseci upisani Metlika, Banja Luka, Zadar, Đakovo, Požega, Kragujevac, Pula, Tjentište, Koprivnica i Benkovac.