UŽIVA U MJEhURIĆIMA

Savršen vikend Bojane Gregorić: Romantičan odmor zaokružila senzualnom fotografijom iz hotelske sobe

08.06.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Zagrebačka kazališna, filmska i televizijska glumica rijetko kada koristi prostor na društvenim mrežama za objavu golišavih fotografija. Ipak, protekli vikend nije odoljela pozirati u hotelskoj sobi, a sve na oduševljenje svog supruga Enesa

U petak poslijepodne glumica Bojana Gregorić sa suprugom Enesom Vejzovićem i djecom uputila se na kratki, ali slatki odmor u Dalmaciju.

Unatoč lošim prognozama, nekadašnja perspektivna balerina, danas uspješna glumica, provela je vikend iz snova u luksuznom hotelu u blizini Zadra.

Kokteli s pogledom na more, brčkanje u bazenu, spa odmor sa suprugom i gastro delicije naprosto su oduševili poznatu obitelj.

No na koncu je dugogodišnji bračni par najviše razveselila bogato opremljena hotelska soba u kojoj su mogli uživati u brojnim guštima.

Zgodna glumica prepustila se na samom kraju svog vikend odmora uživanju u pjenušavoj kupki. Moderno dizajnirana kada, smještena pored velike staklene stijene u sobi, pružila je Bojani pravi odmor za tijelo i dušu.

Koliko uživa u trenucima mira prije povratka u užurbanu svakodnevicu u Zagreb, Bojana je prikazala fotografijom koja je oduševila mnoštvo na Instagramu.

Dok je ona uživala u kupki, njezin suprug Enes uživao je u pogledu i sve dokumentirao.