BLISTAJU OD SREĆE

Savršen par: Brazilska manekenka i njemački sportaš na glamuroznoj zabavi

05.02.2019 u 17:27

Bionic
Reading

Ona je jedna od najljepših žena svijeta, a njega svrstavaju na popis najpoželjnijih sportaša. Izabel Goulart i Kevin Trapp u sinoćnjem su izlasku zablistali zajedno i oduševili obožavatelje

U srpnju prošle godine atraktivna Brazilka objavila je zaruke s njemačkim nogometašem Kevinom Trappom, a otkrila i da uskoro planiraju vjenčanje.

Zbog brojnih obveza koje stasiti sportaš ima sa svojim klubom PSG i reprezentacijom, kao i njezinih snimanja i revija diljem svijeta, rijetki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike vidjeti zajedno u javnosti.

  • +3
Izabel Goluart i Kevin Trapp Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No rođendan Kevinovog kolege Neymara, zaručnici nisu propustili. Pojavili su se u Parizu dotjerani kao za crveni tepih i spremno pozirali okupljenim fotoreporterima.

Izabel Goulart odjenula je pripijenu crvenu haljinu s pojedinim prorezima na strateškim mjestima koja je istaknula sve njezine atribute. Njezin voljeni uskočio je u klasično odijelo, a boju rupčića prilagodio njezinoj kombinaciji.

Osim senzacionalnim izgledom, par je plijenio pažnju i nježnostima koje su izmijenili pred paparazzima, kao i slatkom trenutku u kojem je Viktorijina anđelica zamalo pala, a onda ju je budući suprug u pravi čas uhvatio.

  • +7
Izabel Goulart i Kevin Trapp Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kevin i Izabel u vezi su četiri godine i slove za jedan od najljepših parova svijeta.