o svemu pomalo

Saša Lozar: 'Kriza srednjih godina kod muškaraca počinje kad im kći uđe u pubertet jer onda prošvikaju'

19.05.2021 u 15:02

Bionic
Reading

U nekoliko dosadašnjih emisija popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV, pjevač i radijski voditelj ponovo gledatelje zabavlja svojim preobrazbama i oduševljava vokalnom svestranošću budući da nema tog što ne može otpjevati. Najveća podrška za svaki nastup su mu supruga i kći

Dosad je svojim transformacijama Saša Lozar odnio već dvije pobjede u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 'Kao kod svake pobjede, osjećaj je jako dobar, mislim to je na neki način nagrada i dokaz da nešto dobro radiš, tako da je lijepo bilo pobjeđivati. To samo izgleda tako, to je jako težak posao, to su nekako procesi koje na sreću svaki put uspijem izdurati do kraja, pa onda to iz neke vlastite sigurnosti djeluje da je to lagano', rekao je Saša Lozar za In Magazin.

Ženske uloge, poput posljednje koju je odradio u showu J.Lo, najviše nasmijavaju njegove dvije najvažnije žene suprugu Marinu i kćer Evu. Progovorio je o pubertetu svoje mezimice.

'Kad kreće pubertet kćeri, onda i tate ulaze u drugi pubertet pa polude, tako da očekujem i ja jedan taj. Vidiš, uopće nisam razmišljao na taj način. Zapravo kriza srednjih godina kod muškaraca počinje kad im kćer uđe u pubertet jer onda prošvikaju', smatra pjevač.

Otkro je kako je angažman u mjuziklu njegov neispunjeni san. 'To bi bilo baš fora, ja sam se zezao kao skromno vidiš se na West Endu, na Broadwayu, vidiš se da te Tarantino nazove da odeš odglumiti nekakvu spaljenu ulogu ili Tim Burton. Volio bih spaljene uloge probati pa bio to mjuzikl, zašto ne', rekao je Saša kojem polako stižu pozivi za nastupe.