vjeČni romantičar

Vrijeme slavlja za Sašu Lozara: Otkrio nam je kako će sa suprugom obilježiti Dan zaljubljenih

12.02.2021 u 06:41

Bionic
Reading

Radijski voditelj i glazbenik ponovno je sudionik popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Uza sve obaveze ne zapostavlja rad na svojim novim pjesmama pa je tako fanovima poklonio novu ljubavnu skladbu. Iako su se on i supruga Marina vjenčali mladi, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova. Svoju intimu vole držati za sebe, no Saša Lozar za tportal je ispričao kako održavaju romantiku i kako dočekuju Valentinovo

Poznati domaći glazbenik za vrijeme pandemije ne miruje. Radi cijelo vrijeme, aktivan je, kazao je, 100 posto, ima svoj show na radiju Anteni Zagreb i trudi se svakodnevno uveseljavati slušatelje kroz radijski eter. I glazbeno je aktivan pa je tako nedavno snimio spot za svoju novu baladu 'Vrati se', u kojem, kroz čarobne prikaze zimske idile, iznosi priču o dvoje beskrajno zaljubljenih i drugoj šansi za ostvarenje romantičnog sna. On je pak već 15 godina zaljubljen u svoju samozatajnu suprugu.

'Kako sam dosta zauzet zbog svojih poslova te obaveza oko promocije nove balade, radujem se vikendu. Valentinovo će pasti na odličan dan, nedjelju i slobodan dan. Restorani ne rade pa ću testirati svoje kulinarske vještine. Pažljiv sam i potrudit ću se da to bude u skladu s tim danom', ispričao nam je.

On i supruga slove za jedan od najskladnijih estradnih parova. Zanimalo nas je kako održava vječnu romantiku.

  • +4
Saša Lozar Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Dugo smo zajedno, poznamo se jako dobro. Biramo riječi i poštujemo se. Gradimo sve skupa. Usklađeni smo, dosta radimo, ali naši interesi su zajednički. Uživamo u našim obiteljskim i frendovskim okupljanjima, kao i u našoj ulozi roditelja. Kompromis je neizostavan', poručuje pjevač.

Za njega ljubav znači univerzalnu emociju, stanje, bezuvjetnost, odnos, poštovanje u bilo kojem smjeru i prema bilo kome. Njega i suprugu, rekao je ranije, spojila je plava kosa, čest razlog šala na račun njihove obitelji. Tako su si jednom prilikom nadjenuli prezime Lozarson.

Na vječnu ljubav voljenoj Marini zakleo se 27. kolovoza 2005. godine, nedugo nakon raspada glazbene grupe Saša, Tin i Kedžo. U ožujku tri godine kasnije na svijet je stigla i njihova kći jedinica – danas 12-godišnja odlikašica Eva, koja svakodnevno unosi radost u njihove živote. Upravo u krugu obitelji 12. veljače, kaže, proslavit će i 41. rođendan.

Izvor: Društvene mreže