iskreni pjevač

Saša Lozar: 'Stabilnost u obitelji i poslu su mi primarne. Volio bih uživati u životu i raditi što dulje posao koji volim'

22.04.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Ovog vikenda na Novoj TV kreće televizijski show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osam zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici sedme 'All stars' sezone popularnog zabavnog formata, a među njima je i Saša Lozar

'S obzirom na to da mi nedostaju pozornica i nastupi, osjećaj je više nego dobar! To je veliki projekt i super je iskustvo biti dio takvog nečeg i testirati uvijek ispočetka svoje granice i mogućnosti', izjavio je Saša Lozar za Jutarnji list.

Da može birati, sigurno bi kaže, uskočio u kožu nekog kazališnog ili filmskog lika - broadwayski mjuzikl, Tarantinov ili Burtonov film, nekog raspjevanog negativca da odigra u domaćoj produkciji. Trema je kod njega uvijek prisutna, a pogotovo u nastupima koji su izvan njegove zone komfora.

'Probe su uvijek posebni trenuci. Ti počeci kad misliš da je zadatak nemoguće izvršiti pa do trenutka kad sve eksplodira na sceni... Nikad neću zaboraviti svoje pripreme s Petrekovićem na kojima je više izgledalo kao da smo spremni za ludnicu nego za scenu', priznaje. Poput ostalih izvođača, nedostaju mu live nastupi.

'Osjećam se kao da mi je netko ukrao godinu ispred nosa i pogotovo sada shvaćam koji je moj pravi poziv. Bez obzira na sve izazove, moj team i ja smo radili marljivo. Snimili smo četiri singla, tri spota, dogodila se promjena i u radijskoj karijeri, jer sam preuzeo Jutarnji show Antene Zagreb tako mi da je ova godina bila vrlo radna. Prilagođavamo se novoj situaciji i radimo dalje. Snimam puno i do kraja godine bit će još glazbenih iznenađenja', najavio je.

Kod njega pohvalio se, sve klapa, no okolnosti su takve da ne može precizno zamišljati ništa. 'Odradio sam puno toga, stabilnost u obitelji i poslu su mi primarne. Volio bih uživati u životu i raditi što dulje posao koji volim', poručuje Saša.