mala umjetnica

Saša Lozar se pohvalio nevjerojatnim talentom svoje kćeri i ostavio sve bez riječi

07.05.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Svojedobno je pjevač i radijski voditelj izjavio kako ga je njegova mezimica iznenadila izjavom da bi voljela biti pjevačica, no čini se kako bi 13-godišnja Eva ipak mogla krenuti u drugom smjeru

Saša Lozar, kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti kao sudionika u showu 'Tvoje lice zvuči poznato All Stars' ne krije svoj ponos. Naime, na Instagramu se pohvalio slikarskim umijećem svoje kćeri Eve.

Djevojčica je napravila crtež olovkom, inspirirana anime likom Violet Evergarden, a on je posebno oduševio Ljupku Gojić Mikić, Ivanu Husar Mlinac i Marija Petrekovića. Inače, sredinom ožujka 'slavuj iz Laduča' (kako ga nazivaju) svojoj je mezimici putem društvenih mreža čestitao 13. rođendan. 'Isuse kako sam zaljubljen! Sretan ti rođendan kćeri', napisao je tada na Instagramu.

'Znam ponekad bit strog pa mi bude žao jer nisam ja po prirodi takav. Ali ponekad izgubim živce, ali svi roditelji znaju kako je to kad se nekad kaješ, ali to nećeš reći da ispadneš i dalje 'tough'', da bude strogoća. Ali moja kćer je stvarno divna osoba i obožavam. Nadam se da će mi oprostiti jer sam ponekad strog', rekao je ranije za In Magazin.

  • +3
Saša Lozar Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL