prošlo je 37 godina

Saša Broz svojom objavom ponovno uzburkala duhove

04.05.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Na današnji dan prije 37 godina umro je Josip Broz Tito, a tim povodom je njegova unuka, poznata kazališna redateljica Saša Broz, na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografiju svog djeda i uz nju ostavila citat F. M. Dostojevskog

'Sve će proći, samo će istina ostati', ispisala je citat F. M. Dostojevskog poznata kazališna redateljica Saša Broz uz fotografiju svog voljenog djeda koji je preminuo na današnji dan prije 37 godina.

Da je umro Josip Broz Tito, prvi je objavio spiker Miodrag Zdravković s Radio Beograda, a potom Miroslav Lilić na Televiziji Zagreb.

Saša Broz uvijek je rado isticala koliko je voljela svog djeda te kako je upravo on podržavao sve njezine aktivnosti i inzistirao na tome da je roditelji puste da radi ono što je htjela.

Brijuni , 1977. #summer #dida #otok #happyness

Objavu dijeli Saša Broz (@brozsasa)

'Mnogi mi kažu da sličim na djeda. Ne vidim nekakvu veću fizičku komplementarnost, osim činjenice da nam je pogled zaista isti, no moje su oči zelene. Sličim i na majku, ali mislim da sam povukla odsvuda pomalo, a toliko je pomiješanih loza. Majčina ima veze sa Slovenijom, baka mi je rođena Mariborčanka, tu su i neki austrijski korijeni. Ispala sam nekakav zanimljiv mješanac', ispričala je redateljica za Dnevni avaz.