SKLADAN PAR

Sarah Jessica Parker slavi srebrni pir: Prije punih 25 godina udala se u netipičnoj crnoj vjenčanici

20.05.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Zvijezda 'Seks i grada' ima danas mnogo razloga za slavlje jer sa svojim suprugom Matthewom Broderickom obilježava veliku 25 godišnjicu braka

Glumica Sarah Jessica Parker prije dugih 25 godina na današnji dan udala se za voljenog Matthewa Brodericka s kojim dijeli troje djece, sina Jamesa, te blizanke Tabithau i Marion.

Važnu obljetnicu braka obilježila je na društvenim mrežama gdje je objavila nikad viđenu fotografiju iz mladosti napisala: ‘Srebrni dušo. 25 godina i idemo dalje. Tvoja supruga’.

Parker i Broderick jedni su od rijetkih u Hollywoodu koji se mogu pohvaliti skladnim brakom bez skandala, a zanimljivo je i to da oboje iza sebe nemaju druge brakove, što je također rijetko među zvijezdama. Osim fotografije na kojoj vidimo nekoć mlade supružnike u sretnom zagrljaju, zvijezda ‘Seks i grada’ objavila je pozivnicu za vjenčanje koju još uvijek rado čuva kao uspomenu.

  • +3
Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

‘Od trenutka kada sam je vidio na ulici znao sam da je ona ta i da je to to’, rekao je jednom prilikom Matthew, a onda dodao da ga supruga i dalje oduševljava svojim humorom i mudrošću.

Inače, Sarah Jessica Parker u svibnju 1997. udala se kod matičara u New Yorku u vrlo netipičnoj boji vjenčanice. Za svoj je dan odabrala crnu haljinu, a zbog toga žali i dan danas. ‘Da mogu ponoviti vjenčanje sigurno bih imala bijelu vjenčanicu i to onu raskošnu bajkovitu vjenčanicu’, rekla je jednom prilikom.