vječno mladolika

Sanja Vejnović osvježila look, a pratitelji joj tepaju da je kao curica

24.11.2022 u 08:08

Bionic
Reading

Ako je proljeće doba buđenja, jesen je razdoblje obnove, novih početaka i savršeno vrijeme za malo promjene, bilo da je riječ o boji kose ili novoj frizuri. Toga se pridržava i naša glumačka diva koja se pohvalila novim izgledom

'Kraće i tamnije', opisala je svoju novu frizuru Sanja Vejnović. Pokazala ju je, naravno, na Instagramu. 'Divno ti stoji', odmah je prokomentirala Arija Rizvić, a pljušte i komplimenti ostalih pratitelja. 'Mnogo ljepše i mlađe izgledaš', 'Još više naglašava tvoju lipotu', 'Tamnija boja kose ti još više naglašava tvoje lijepe oči', 'Kao curica', poručili su joj.

Inače, posljednjih godina nije pretjerano eksperimentirala s kosom, no mnogi će se složiti da je s ovom promjenom sve nadoknadila. Poznata je po svojoj bezvremenskoj ljepoti, a odlično joj pristaju sve frizure.

Uvijek vitka, njegovana i profinjena glumica jedna je od rijetkih koja se nije podvrgnula estetskim zahvatima kako bi zaustavila starenje. Nerijeko ističe kako su za njezin dobar izgled zaslužni geni, prehrana, tretmani, pozitivno raspoloženje, meditacija, radost i smijeh.

  • +2
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX