KAO ČUDOVIŠTE

Sanja Vejnović ponovo iznenadila obožavatelje nesvakidašnjim izgledom

24.01.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Nedavno je jedna od najljepših Hrvatica, popularna glumica svojim pratiteljima pokazala radnu fotografiju s licem prekrivenim scenskom šminkom, a sada je Sanja Vejnović objavila jednu iz kolekcije privatnih na kojoj ovog puta ima nešto drukčiju masku na svom licu

Navikli na uobičajene fotografije u svakodnevnim situacijama i eventualno one atrakivnije s plaže, 57-godišnja glumica je opet odlučila pokazati svoju jedno, manje atraktivno izdanje.

'Čudoviste iz zelene lagune!' napisala je pored fotografije s licem namazanim s maskom od praha nima, kako je filmska i televizijska glumačka diva pojasnila u daljnjem opisu. Sanja Vejnović poznata je po zdravom načinu života i korištenju prirodnih pripravaka.

'Ponekad dobra korekcija nosa, klempavih ušiju ili podočnjaka učini čuda za nečiji izgled i samopouzdanje. Ja osobno nikada ne bih mijenjala svoju fizionomiju. Ekspresija lica jedan je od najvažnijih glumačkih alata', izjavila je ranije.

Sanja svoj mladenački izgled među ostalim zahvaljuje i tome što se hrani po Montignacovoj metodi. 'Uvijek kuham sa zadovoljstvom, s mnogo ljubavi za one kojima kuham. Volim eksperimentirati i iskušavati nove recepte, ali se često držim i već isprobanih. Preferiram mediteransku kuhinju u kombinaciji s francuskom', otkrila je.

Sanja Vejnović i kći Marta Eva zaštitna lica nove DeLight kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: DeLight kampanja