ISTAKNULA OBLINE

Sandru Bagarić u ovakvom izdanju ne viđamo često

21.10.2022 u 12:12

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu operna diva iznenadila je sve objavom svoje fotografije na kojoj pozira u ljubičastoj haljini koja joj pristaje savršeno, ali i u prvi plan stavlja njezine obline

S perikom na glavi, odjevena u ljubičastu haljinu koja prati liniju njezinog tijela, operna diva Sandra Bagarić ostavila je sve bez riječi. Za novu objavu na Instagramu pozirala je na hodniku, pored mnogih poredanih vrata, a u prvi plan dolazi duboki dekolte koji djelomice otkriva grudi.

Haljina dugih rukava savršeno se spušta niz tijelo, otkrivajući i duboki prorez za nogu, a za svoj izgled dobila je, kao i uvijek, samo komplimente.

48-godišnjoj Sandri na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke, a ona svoju vitku figuru rado i često ističe upravo hrabrim odjevnim kombinacijama.

ZANIMLJIV KONCEPT

Bajaga održao prvi od tri koncerta u Lisinskom, razgalio publiku hitovima, a s njim je zapjevala i Sandra Bagarić

Pogledaj galeriju

Inače, ovakav model haljine, sa istaknutim strukom i izrezima na ključnim mjestima, omiljen je našoj opernoj divi, koja ga često i rado bira. U svom ormaru, osim u ljubičastoj, posjeduje takve haljine, između ostalog, i u crnoj i zlatnoj boji.

Kako je svojedobno otkrila za 24 sata, iako uživa u jelu, te svakodnevno kuha za svoje ukućane, već desetak godina ima uvijek istu kilažu.

'Na tržnici imam tete za sir i vrhnje, domaća jaja i piliće, a mesar mi javi kad stiže svježa teletina. Ribu moji dečki ne vole, ali je forsiram barem jednom tjedno. Obožavam maslinovo ulje i često ga koristim. Mislim da ću početi praviti svoju zimnicu, kako su nekad radile bake. Mijenjam si titulu iz primadona u ‘primadoma’.'