uvijek zabavna

Sandra Bagarić javila se s obiteljskog odmora i pokazala svoje rijetko viđeno izdanje

07.06.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Sunčani, topli dani mnoge mame na odlazak u prirodu, u morske krajeve. Glumica i operetna pjevačica je među njima. Svojim pratiteljima i prijateljima javila se s naše obale gdje se među ostalim opušta u vožnji bicikla

Operna pjevačica ranije je duhovito izjavila da se 'puni na sunčevu energiju'. Sretna i zadovoljna Sandra Bagarić javila se s obiteljskog odmora i pokazala svoje rijetko viđeno, sportsko izdanje i kako doslovno skače od sreće.

Dobila je pregršt simpatičnih komentara svojih sjedbenika. 'Samo skači, da mi je bar malo te tvoje energije', 'Čim skačeš to znači da je zdravlje dobro', 'Nemoj previsoko, znaš kako je Ikar završio', poručili su joj neki. U komentarima je otkrila da je palo i prvo ovogodišnje kupanje. 'More je fantazija', napisala je kolegici Lidiji Horvat Dunjko.

Inače, Sandra obožava Kvarner. U Crivkenici kako je ranije otkrila, ima 'komadić svog mira, privatnosti, od kuće do kuće je sat i pol vožnje'. Tamo je njezina oaza mira, blizina Gorskog kotara, jer 'voli planinariti na Risnjaku, u Opatiji piti kavicu kavicu, a Italija je na dohvat ruke'.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX